Tutustumisviikonloppu 16-18.9.2016

Tervetuloa tutustumaan Livonsaaren yhteisökylään!

Tutustumisviikonloppu alkaa päivällisellä perjantaina 16.9. klo 18 ja päättyy sunnuntaina 18.9. iltapäivällä. Viikonlopun aikana syömme ja saunomme, kiertelemme Livonsaaren yhteisökylässä ja keskustelemme esille nousseista asioista.

Tutustumisviikonloppu on suunnattu tosissaan tai leikillään yhteisökylään muuttamisesta kiinnostunelle. Viikonlopun hinta on 50 euroa, ja se sisältää ruoat sekä yöpymismahdollisuuden sisällä tai ulkona.

Livonsaaren yhteisökylä on perustettu 11 vuotta sitten, alkujaan siten että yhteiselle maatilalle jokainen rakentaa tai rakennuttaa oman talonsa. Viimeisen kahden vuoden aikana kiinteistöjen hankintojen myötä on tullut mahdolliseksi myös asua vakituisesti vuokralla yhteisön omistamissa kiinteistöissä.

Julkiset kulkuyhteydet löydät parhaiten täältä: yhteisokyla.net/yhteystiedot/linja-autoyhteydet/

Ilmoittautumiset sähköpostiosoitteeseen info a yhteisokyla.net

Kerrothan miksi olet kiinnostunut ja mitä odotat viikonlopulta.

Terveisin,
Heidi, Simo & Livonsaaren yhteisökylän väki

2 vastausta artikkeliin ”Tutustumisviikonloppu 16-18.9.2016

  1. Hei!
    Yhteisönne oli minulle mielenkiintoista luettavaa. Mitenkä kylässänne muodostuu yksittäisen ihmisen elinkustannukset ja paljonko maksaa asunnon saaminen sieltä tai vuokralla asuminen ? Olen itse käsityö puolen ihminen monessa mielessä.
    T.heidi

    • Hei Heidi,

      Yhteisökylän asukkailla on kullakin oma taloutensa, joten arviota ”tavallisista” elinkustannuksista on vaikeaa määritellä. Halutessaan yhteisökylässä voi elää pienelläkin rahalla. Meillä on nykyään jonkin verran vuokrahuoneistoja, ja niiden vuokrat vaihtelevat koon ja kunnon mukaan 200-400 euron tienoilla. Vuokra-asunnot ovat useimmiten kaikki käytössä. Yhteisön osakkailla on mahdollisuus vuokrata tontti, ja rakentaa sinne oma mieleisensä asumus. T. Simo

Kommentointi on suljettu.