Savirakentamisen viikonloppukurssi

ProNatMat-hanke järjestää Turun Koroisissa ja Livonsaaressa savi- ja luonnonmateriaaliraken-tamiskurssin. Koroisten kurssilla opitaan miten cob-tekniikalla tehdään huussia ja taidetta. Livonsaaressa opitaan cobin lisäksi pölkkysavi- ja kevytsavitekniikoita.

23.-25.5., LUMO-keskus, Koroinen, Turku
26.-27.5., Livonsaaren yhteisökylä

Kurssit pidetään englannin kielellä. Opettajana Jaanus Viese. Kts. www.juured.ee

Kursseille ilmoittautumiset ja tiedustelut:
outi.tuomela (ät) turkuamk.fi tai 044 907 4597

Luentoilta

Savitekniikoista keskiviikkona 23.5. klo 19-21 Koroisilla. Jaanus Viese ja Teuvo Ranki luennoi. Kaikille avoin. Tervetuloa.

4 vastausta artikkeliin ”Savirakentamisen viikonloppukurssi

  1. Aivan loistavaa! Arki-illan luennolle ei täältä Lahdesta asti taida ehtiä, mutta Livonsaariviikonloppu on nyt kalenterissa. Kädet saveen!

  2. Kovasti kiinnostava on tämä. Laitan päivämäärän kalenteriin ja laitan Outille viestiä. Opitaanko myös pölkkysavimuurausta? Ruokokatto kiinnostaa myös. Jos jollain on näitä projekteja käynnissä, niin mielelläni tarjoudun vapaaehtoiseksi kisälliksi.

  3. harmi en huomannut kun nyt eksyin sivulle
    uusiutuuko joskus – Tai jos poltatte kesällä rakua kiinnostaisi yhteistyö

  4. Tosiaan harmi että on mennyt jo, ei tunnu löytyvän vastaavia kursseja kovin usein. Muutenkin hankalaa löytää meneillään olevia projekteja joihin tutustua, tosiaan itsekin voisin mielelläni osallistua johonkin rakennusprojektiin oppipalkalla ja vastaavasti sitten joskus omassa projektissa hyödyntää innokkaita oppijoita.

Kommentointi on suljettu.