Talkookutsu

Kesäkuun aikana on yhteisökylässä mahdollista osallistua ainakin kaksiin talotalkoisiin!

– – – – – – – – –

Olkisavitalon rakennustyöt polkaistaan talviunien jälkeen käyntiin. Talkoot pidetään tällä erää kesäkuun alussa, 8.-9.6. Molempina päivinä, lauantaina ja sunnuntaina, aloitetaan klo 10.

Suunnitelmissa on ainakin kevytsaviseinien loppuun saattaminen ja muita hommia, jos aikaa riittää. Talo tarjoaa lounaan ja päivällisen, majoitustilaa ei valitettavasti ole. Turun ja Naantalin majoituspaikat ovat toki maltillisen ajomatkan päässä: Naantaliin on täältä 20 km, Turkuun 35 km. Majoitusta voi kysyä myös Livonsaarelta Henttulan luomutilalta tai Velkuan Meriharakasta. Yhteystietoja majoituksiin löytyy täältä: www.velkua.fi kohdasta palvelut.

Talkoisiin kannattaa varautua työvaatteilla, joilla voi sukeltaa tarvittaessa kyynärpäitä myöten saveen, kumisaappailla tai muilla kuraa kestävillä kengillä ja kumihanskoilla.

Ilmoittautua voi suoraan Sannalle osoitteeseen  smaariamikkola at gmail.com tai puhelimitse 044 584 9968 ja kysyä tarvittaessa lisätietoja!

Tervetuloa!

– – – – – – – – –

Riemukallion talkoot 10.-14.6.

Riemukalliolla talkoillaan saviseinän junttausta ja rappaamista 10.-14.6. Tervetuloa mukaan! (Myös vauvankärryttelijälle paikka).

Ilmoittautua ja lisäkysymyksiä esittää voi Hanna Arimalle numeroon 0452311773

 

 

Yksi vastaus artikkeliin ”Talkookutsu

Kommentointi on suljettu.